Els Mossos d’Esquadra detenen un home que venia droga en un domicili del carrer Barceloneta de Figueres

2019-04-09 17:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 5 d’abril un home, de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van ocórrer el dia 4 d’abril en un domicili del carrer Barceloneta de Figueres, on mossos de paisà vigilaven l’habitatge perquè hi havia sospites d’un possible tràfic de substàncies estupefaents.

Cap a les vuit del vespre els agents van observar un individu que entrava i sortia de l’habitatge. El van aturar i van comprovar que acabava de comprar un embolcall amb haixix. Pocs minuts més tard, els mossos van detectar un altre home que feia el mateix. Un cop identificat van constatar que havia comprat un embolcall amb marihuana. En tots dos casos els mossos van comissar la substància.

Després de diverses indagacions, el dia següent, els mossos van detenir el propietari del pis, per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 6 abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.