Els Mossos d’Esquadra detenen un home per tres robatoris amb força en domicilis de Llançà

2017-12-04 16:00

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra van detenir el passat 30 de novembre, a Llançà, un home, de 20 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Llançà, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força.

La detenció és el resultat d’una investigació oberta durant el mes de novembre després de produir-se tres robatoris amb força en domicilis de Llançà.

En els tres robatoris, comesos els dies 14, 15 i 26 de novembre, el lladre va utilitzar el mateix modus operandi: forçava una finestra per accedir a l’interior i, un cop dins, sostreia aparells electrònics i joies. Tot seguit, utilitzava un carretó per transportar tots els objectes.

La investigació va concloure el passat 30 de novembre amb la localització i detenció del presumpte autor quan es trobava en un carrer de Llançà.

En el moment de la seva detenció se li va intervenir preventivament diverses joies que no va poder acreditar la seva procedència.

La investigació continua oberta per tal d’esbrinar si els objectes intervinguts preventivament podien provenir d’algun fet il·lícit.

El detingut, amb diversos antecedents, va passar el dia 2 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual  en va decretar la seva llibertat.