Els Mossos d’Esquadra detenen a Pont de Molins un home que transportava set quilos de marihuana en un cotxe

2018-12-19 14:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 16 de desembre un home de 44 anys, de nacionalitat alemanya i domicili a Nador (Marroc), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar a dos quarts de cinc de la tarda al carrer Borrassà de la població de Pont de Molins on els mossos van trobar un vehicle amb el vidre de la porta trencat.

Els agents van notar que de dins del cotxe sortia molta fortor a marihuana i van veure que al maleter hi havia dues bosses de grans dimensions embalades. En fer comprovacions van veure que contenien marihuana i, per aquest motiu, van retirar el vehicle amb una grua i el van dipositar a dependències policials.

Els mossos van treure les bosses del turisme i van constatar que a dins hi havia 7080 grams de droga, que al mercat il·legal tindria un valor d’uns 9541 euros.

Unes hores més tard, a un quart de deu del vespre, una patrulla va veure dos homes que estaven donant voltes pel carrer Borrassà de Pont de Molins, i un d’ells va comentar als agents que no trobava el seu vehicle que havia deixat estacionat en aquell mateix carrer.

El policies van comprovar que l’home estava buscant el cotxe que unes hores abans havia estat retirat. Després d’identificar-lo, el van escorcollar i li van trobar 14 bitllets de 50 euros. Una vegada comprovada la seva vinculació amb el vehicle, els mossos van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 18 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va quedar en llibertat.