Els Mossos d’Esquadra detenen a Figueres 4 homes que duien més d’un quilo de cabdells de marihuana

2018-04-04 16:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dimarts 3 d’abril, quatre homes d’entre 22 i 31 anys, tots de nacionalitat francesa i veïns de Toulouse, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Els fets van passar el vespre del mateix dia 3 d’abril a la ronda rector Arolas de Figueres, on una patrulla de mossos de paisà va observar un vehicle amb matrícula francesa circulant a gran velocitat.

Els mossos van observar que el conductor aparcava el vehicle i esperava una estona. Els agents també van decidir esperar els moviments de l’home i van veure que en pocs minuts apareixia un segon vehicle amb tres homes al seu interior i, després de parlar uns minuts amb el primer conductor, van marxar els dos vehicles.

Els mossos van fer un seguiment i es van adonar que els dos turismes accedien al barri de Sant Joan de Figueres. Els agents, davant les sospites que estaven davant d’una compra-venda de substàncies estupefaents van esperar una estona que els dos cotxes sortissin del barri.

Amb l’ajuda d’altres patrulles els agents van aturar el primer vehicle i a dins van identificar un home. Instants després van aturar el segon cotxe i van identificar tres homes més.

En fer l’escorcoll dels cotxes, els mossos van trobar una bossa d’1.7 kg. de cabdells de marihuana, valorada al mercat en uns 8262 euros. Per aquest motiu els agents van detenir els quatre homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els detinguts majors d’edat, tots amb antecedents, van passar a disposició  de jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.