Els Mossos d’Esquadra detenen a Castelló d'Empúries el conductor d'un taxi que es feia passar pel seu germà

2019-08-21 18:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el passat 19 d’agost un home, de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Castelló d’Empúries , com a presumpte autor d’un delicte de falsedat documental i un delicte contra la seguretat viària per conduir amb el permís suspès per manca de punts.

Els fets van passar cap a tres quarts de vuit del vespre del mateix 19 d’agost, durant un control de transports de viatgers que s’havia muntat a la carretera       C-260, al seu punt quilomètric 35’4, dins el terme municipal de Castelló d’Empúries.

Durant l’operatiu, el conductor d’un taxi va mostrar als agents el permís de conduir i la documentació del vehicle. Els mossos van veure que la fisonomia de l’home no concordava amb la imatge de la fotografia del permís i van fer indagacions per saber la veritable identitat.

Malgrat que el conductor assegurava que era ell, finalment els agents van esbrinar que el titular del permís era el seu germà i que havia ocultat la seva identitat perquè s’havia quedat sense punts en el permís de conduir.

Per aquest motiu, el va detenir com a presumpte autor d’un delicte de falsedat documental i un altre contra la seguretat viària per conduir amb el permís suspès.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 20 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.