Els cartells de La Muga Caula al Museu de l'Empordà

2016-07-26 18:00

Aquest divendres 29 de juliol es presenta al Museu de l'Empordà una exposició de petit format titulada Els cartells de la Muga Caula. Es tracta d'una recopil·lació dels cartells i obres gràfiques que els darrers 12 anys ha produït la Muga Caula de la mà d'artistes com Esther Ferrer, Fina Miralles o Ben Patterson i que en virtut de la col·laboració establerta amb el Museu de l'Empordà l'any 2007 aquesta institució integra a la seva col·lecció.

El cartells de La Muga Caula són fruit d'una política documental i artística vers l'art d'acció, que amb la perspectiva de les 12 edicions de la trobada i més de 20 exposicions, seminaris i congressos, organitzats per la Muga Caula amb la col·laboració del Museu de l'Empordà i la Galeria Lola Ventós, es materialitzen com una producció singular, reconeguda amb exposicions tant rellevants com Performing for the camera presentada a la Tate Modern de Londres aquest 2016.

Dins l'acte d'aquest divendres que començarà a les 7 de la tarda es presentarà el programa de la 12a edició de La Muga Caula amb una performance de Mireia Zantop. L'exposició es podrà visitar fins el 18 de setembre.