Els càmpings gironins incrementen un 16% les inversions fins arribar als 17 milions

2016-07-04 17:30

Els càmpings de les comarques gironines han estrenat la temporada amb nous equipaments, serveis renovats i millores a les instal·lacions. En conjunt, les inversions se situen al voltant dels 17 milions d’euros, quasi el 16% més que l’any passat, amb una suma d’inversions de 14,5 milions. Els càmpings han invertit en els darrers tres anys 45,5 milions d’euros per consolidar-se con a grans parcs de vacances i com a oferta turística capdavantera. El sector és un dels que creen més ocupació a l’estiu, amb uns 6.500 treballadors, una xifra que s’ha incrementat en els darrers anys, segons dades de l’Associació de Càmpings de Girona.

A la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, per exemple, s’ha fet un Spa i unes pistes de pàdel i a Las Dunas de Sant Pere Pescador s’hi ha afegit un nou espai de Mobilhomes. Al càmping Aquarius de Sant Pere Pescador s’ha incorporat una estació de recàrrega per a vehicles elèctrics. Al càmping Montjoi de Roses s’ha renovat l’interior dels bungalous i a Las Palmeras de Sant Pere Pescador s’han fet millores en els serveis.

Els càmpings han continuat apostant per l’excel·lència i per mantenir el lideratge en qualitat que els caracteritza. Els 17 milions d’euros s’han destinat a crear nous equipaments i serveis, i a millores de les instal·lacions per tal d’iniciar una nova temporada amb una oferta turística de primer nivell. Les inversions realitzades permeten incrementar encara més la qualitat del servei.

El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, destaca el gran esforç que fan els càmpings de les comarques de Girona per invertir constantment per seguir posicionats com a oferta turística de referència. “Es fa una reinversió permanent i això permet que els càmpings disposin d’una oferta excel·lent per seduir cada any al visitant”, remarca el president de l’Associació.

Càmping El Delfín Verde de Torroella de Montgrí