Els brunyols protagonistes dissabte 17 a la Fira de Sant Josep de Figueres

2012-03-15 09:00

Com cada any els carrers Sant Josep, Verge Maria, Sant Vicenç, Sant Pau, Vilafant i plaça Josep Pla de Figueres s'ompliran de parades d'artesania i alimentació aquest dissabte 17 de març. És la dinovena edició de la Fira de Sant Josep també coneguda com la Fira del Brunyol i és que la venda i degustació de brunyols de l'Empordà és el principal atractiu d'aquesta jornada que començarà a les 10 del matí.

També s'han programat espectacles per a tots els públics. A la plça Josep Pla hi haurà un parc infantil. Allà també hi haurà diferents intervencions dels alumnes de l'Estudi d'Arts (11:30). A la plaça Triangular hi haurà sardanes (13:00) i dansa funky amb l'escola Marta Coll (16:30). Seguidament hi actuaran l'Esbart Dansaire de Figueres i el grup Aires de mi Tierra. També hi haurà un recital de rumba (18:30) i havaneres amb Peix Fregit (19:30). Hi haurà cremat i la proclamació de la pubilla i la pubilleta de l'Associació Amics de Sant Josep.

El diumenge se celebrarà la tercera Cursa Urbana de Sant Josep de 10 quilòmetres que també es pot fer caminant amb un recorregut de només 5 quilòmetres.