El Teatre el Jardí renova el pati de butaques

2019-07-25 16:00

Aquest matí han començat els treballs per a la renovació del pati de butaques del Teatre municipal El Jardí. Les obres consisteixen en el desmuntatge i substitució del pati de butaques per disposar de butaques amb major amplada de respatllers i recolzabraços.

Actualment, la platea del teatre disposa de 600 localitats repartides en dues seccions d’onze files de butaques i ara, amb la introducció de les noves butaques i l’habilitació de dos nous espais a la platea per a persones amb mobilitat reduïda, es disposaran de 546 seients.

A més de la remodelació de les butaques de la platea, l’Ajuntament de Figures també substituirà i augmentarà el nombre de localitats situades al segon pis, que passarà a disposar de 70 a 84 cadires.

Pel regidor de Cultura i Turisme, Alfons Martínez, “les butaques actuals van ser instal·lades fa 25 anys i era una prioritat per a la ciutat la seva substitució per permetre que els espectadors del teatre puguin gaudir amb comoditat de les representacions i poder-ne facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda. A més, treballem per a la millora i manteniment global dels equipaments culturals”.

Un equipament cultural de referència

Els treballs de substitució del pati de butaques s’allargaran durant tot el mes d’agost, període on no hi ha programada cap activitat cultural ni teatral. D’aquesta forma, el nou pati de butaques entrarà en funcionament al setembre coincidint amb la represa de l’activitat cultural i mantenint el teatre El Jardí com un dels espais escènics de major capacitat d’espectadors de les comarques gironines que, junt amb la sala La Cate i l’auditori Caputxins, fan de Figueres una ciutat dotada de grans equipaments culturals.