El RCD Espanyol inicia el cicle de pretemporades d’estiu a TorreMirona de Navata el dilluns dia 8

2019-07-05 13:30

L’hotel TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa de Navata acollirà aquest estiu les sessions preparatòries de tres equips de futbol: el RCD Espanyol, el Toulouse FC i el FC Barcelona B. La primera entitat que s’hi allotjarà durant aquest període és el RCD Espanyol, entre el dilluns que ve dia 8 de juliol i el dimecres 17. El conjunt que entrena David Gallego, nou tècnic de l’equip, va ser setè de Primera Divisió la temporada passada i aprofitarà l’estada a l’Empordà per a preparar l’accés a l’Europa League. El RCD Espanyol ja coneix de primera mà TorreMirona perquè s’hi va allotjar per darrer cop el 2009 quan Mauricio Pochettino era l’entrenador.

L’hotel, equipat amb instal·lacions esportives d’alt nivell, està especialitzat en allotjar equips professionals de futbol per fer estades d’entrenaments intensius. El següent equip s’allotjarà a TorreMirona és el Toulouse FC, conjunt de la Ligue 1, la màxima categoria francesa, que s’hi prepararà a finals de juliol. Aquest serà el tercer cop que el Toulouse s’allotja en el complex navatenc. Un altre dels equips que repetirà en el TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa és el FC Barcelona B. El filial blaugrana, equip de la Segona Divisió B, hi estarà a principis d’agost.

Durant la concentració, els equips entrenaran en el camp de gespa natural del resort i participaran en partits amistosos amb clubs de la demarcació. TorreMirona no només acull sessions preparatòries a l’estiu, ja que a l’hivern passat també s’hi van allotjar l’Amiens Sporting Club, equip de la Ligue 1; el De Graafschap, de l’Eredivisie, la màxima categoria d’Holanda; el Chongqing Dangdai Lifan, equip xinès que entrena Jordi Cruyff; el FC Oetwil, de Suïssa, i la selecció absoluta de Veneçuela.

Històricament TorreMirona ha acollit clubs com el FC Barcelona, el Villarreal FC, el Girona FC, l’Olympique de Marseille, el Girondins de Bordeaux, el Qatar SC, l’Halmstads BK, el FC BATE Borísov, el Gimnàstic de Tarragona, l’ADO Den Haag, el SC Young Fellows Juventus suís, l’AJ Auxerre, el FC Twente femení i una selecció del Golf Pèrsic.

Durant l’estada, els equips disposen d’un camp de futbol de mides oficials i de gespa natural, un menjador privat amb menús adaptats per cada equip, una sala de massatges, diverses sales de reunions, una piscina a l’aire lliure, un centre esportiu amb sala fitness, pàdel, pistes de tenis i piscina coberta, i l’Spa Dubhé amb jacuzzi, sauna, bany de gel i dutxes bitèrmiques.   

Obert tot l’any i estades d’equips ciclistes i de rugbi

Yassine Bouallala, gerent del TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa, explica que acollir estades d’equips en diferents períodes de l’any els dona, a més del «prestigi», l’opció de «diversificar la demanda i reduir l’estacionalitat, podent obrir tot l’any». «Els equips saben que a TorreMirona comptaran amb un espai aïllat, amb privacitat, tranquil·litat i un entorn immillorable. Disposem de quasi tot el material que necessiten per entrenar, els equips gairebé només han de portar les pilotes».

Per a Bouallala, l’objectiu «és desenvolupar estratègies per dinamitzar l’activitat de l’establiment i del territori a partir de l’esport i la natura, facilitant la sostenibilitat d’un projecte basat en el capital humà». A més de clubs de futbol, en l’àmbit esportiu TorreMirona també ha acollit estades d’equips ciclistes i de rugbi.

Sobre TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa Resort

TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa Resort, ubicat a Navata i inaugurat el juny de 1998, promociona el territori en l’àmbit turístic, cultural i esportiu. Des de finals de 2014 els seus gerents són Yassine Bouallala i Jordi Comas. L’hotel de 4 estrelles compta amb una plantilla de 45 professionals i disposa de 49 habitacions i 25 apartaments. Té una extensió de 3.200m2 i ofereix diversos equipaments com el restaurant El Racó del Canigó, el Lobby Bar, la terrassa Mirador, un camp de futbol de gespa natural i l’Spa Dubhé. A l’hotel també s’hi celebren esdeveniments especials, casaments i actes d’empreses i el seu entorn compta amb un camp de golf de 18 forats i un centre esportiu.