El músic argentí Raúl Carlevaro presentarà 'Las nubecitas' a la Biblioteca de Figueres

2016-02-02 20:00

El dissabte 13 de febrer el músic d'orígen argentí Raúl Carlevaro presentarà a la Biblioteca de Figueres el seu darrer treball musical titulat “Las nubecitas” amb nou cançons pròpies i un poema musicat de JV Foix titulat "Tot n'és ple".

Aquest cantautor alternatiu, establert a l'Empordà des de fa 30 anys, compta amb influències tan diverses com la de la música d’arrel argentina, el pop-rock, el jazz o la música brasilera.

El seu recorregut és divers, a més a més d’haver enregistrat els seus propis treballs ( “Escombros”, “Legrón McEhren” i “Variaciones sobre un Jueves”), ha col·laborat amb altres bandes i projectes.

Carlevaro ha compost cançons i ha col·laborat com a instrumentista amb l’artista Nubla, que és la seva filla. També ha tocat en grups empordanesos com els Van de Quintos, i actualment és baixista al grup de rock indie Lotrec.

A la Biblioteca, a les 12 del migdia, farà una petita actuació acompanyat dels músics que han col·laborat en aquesta gravació com Santi Cholbi, Óscar Tanús "El Gato", Xavi Falgarona o La seva filla Nubla.