El Museu del Joguet regalarà una baldufa als primers mil visitants de la reobertura

2020-07-03 18:00

Després de tot aquest temps sense poder jugar plegats, finalment, el Museu del Joguet de Catalunya torna a obrir les seves portes el dissabte 10 de juliol. 

S'han implementat totes les mesures de seguretat i higiene sanitàries necessàries per tal que totes les persones que el visitin gaudeixin d’una experiència segura i confortable. Així es farà un control de l’aforament i del sentit de la visita per poder mantenir l’espai de separació adequat. Es remodelen les àrees de descans i renovació constant del cabal d’aire de les sales.

S'habiliten mesures de protecció com mampares als punts d’atenció al client, dispensador automàtic de gel desinfectant hidroalcohòlic a l’entrada i dispensadors manuals al llarg de la visita. Es prioritzarà el pagament amb targeta i es tindrà cura de la higienització dels datàfons i de les audioguies després de cada ús. 

Augmentarà la freqüència de neteja i desinfecció de totes les dependències i elements del Museu. Hi haurà control de temperatura sense contacte per termòmetre d’infrarojos.

El Museu tindrà un nou horari i romandrà obert de dimarts a dissabte d’11 a 14 h i de 16 a 19 h.

Per agrair el suport de totes les persones que visitin el Museu els 1.000 primers rebran, com a record, una baldufa d’edició limitada.