El grup escocès Texas celebrarà els 30 anys del disc 'Southside' al Festival Sons del Món a Roses

2019-02-26 12:00

Aquest 2019 se celebren 30 anys de la publicació del primer disc de Texas, Southside (1989), un elapé que va esdevenir un èxit mundial i que va marcar un punt d'inflexió en la carrera del grup escocès de Glasgow. Singles com “I Don't Want a Lover”o "Thrill has gone", entre d'altres, van coronar les llistes d'èxits mundials d'aquell any. Amb aquest disc, la banda liderada per Sharleen Spiteri va mostrar la seva particular visió del pop al món. 

Des d’aleshores, la seva carrera no ha parat de créixer aconseguint un grapat d'èxits mundials com “Say What You Want” o “Summer Son”, entre molts d'altres. Cançons immortals que sonaran en aquesta actuació al Festival Sons del Món a la Ciutadella de Roses el dissabte 20 de juliol. 

Les entrades es posen a la venda demà dimecres a les 9 h del matí al web del festival, www.sonsdelmon.cat. Aquest és el primer artista confirmat de la dotzena edició del festival empordanès que tindrà lloc del 5 de juliol al 4 d’agost. El cartell complet es desvetllarà abans de la Setmana Santa.