El grup comarcal d'ERC i la Fundació Josep Irla porten les infraestructures de l’Alt Empordà a debat

2013-02-06 10:00

Aquest dijous a les 7 de la tarda el Consell Comarcal de l'Alt Empordà acull la taula rodona 'Camins per créixer: infraestructures i economia'. La iniciativa s’engloba dins del cicle Repensar l’Empordà que neix amb la voluntat de compartir i debatre treballs, estudis, projectes, opinions que puguin esdevenir eines per millorar la comarca. Ho organitzen el grup comarcal d'ERC i la Fundació Josep Irla.

Persones vinculades a la comarca, especialistes, polítics i actors socials seran els protagonistes d’aquest cicle que ha de permetre extreure conclusions per traçar les línies de treball a l’hora de construir una economia justa socialment i respectuosa amb el medi ambient. En la primera sessió Albert Castellanos, Joan Armangué i Pere Padrosa faran un anàlisi de la situació actual i donaran el seu punt de vista sobre quin ha de ser el futur de les infraestructures empordaneses.

El cicle Repensem l’Empordà amb col.laboració amb la Fundació Irla seguirà el mes de març amb una taula rodona dedicada a les energies i el medi ambient a l’Alt Empordà i finalitzarà la primera etapa el proper mes de maig amb una taula rodona dedicada a la cultura i el turisme com a motors de creixement econòmic de la comarca.