El Govern de Figueres porta al Ple aprovació les inversions a realitzar en l'últim trimestre de 2016

2016-08-31 17:00

En el proper Ple ordinari del dijous 1 de setembre, el Govern de Figueres sotmet a aprovació una modificació de crèdit del pressupost municipal del 2016 on aborda les actuacions prioritàries a realitzar en obres i serveis.

En aquest sentit, i com a principals actuacions hi ha una partida de 300.000 euros per a contractar el Projecte del nou Pavelló Municipal que s’ubicarà a la zona sud de la ciutat (Olivar Gran).

També una partida de 40.000 euros per a la supressió de barreres arquitectòniques a la ciutat que se suma als més de 300.000€ invertits en adequació de traçats per a vianants aquest any, fruit del pacte amb el grup municipal de Compromís d'Esquerres per Figueres

També es preveu la inversió inicial de 15.824 euros per arranjar els accessos a l'Estadi Municipal Albert Gurt, compromís adquirit amb el grup municipal del Partit Popular de Figueres, destinar 25.000 euros per a millorar l'asfaltatge i l'entrada del Pavelló Municipal.

I per continuar a la millora de carrers i espais públics, una important actuació de 489.221 euros al projecte d'adequació del carrer Calçada dels monjos, carrer Fossos i entorn, o 86.026 euros per adequar la vorera del carrer Monturiol entre el carrer Ample i el carrer Pella i Forgas.

Segons l’alcaldessa, Marta Felip, “amb aquesta modificació de crèdit al Pressupost de 2016, es donarà compliment als objectius prioritaris del govern municipal com és la millora de les instal.lacions esportives i la creació de la principal, com és el nou pavelló municipal, així com la contínua millora de places i carrers. A la vegada s’incorporen les peticions dels grups municipals (Compromís d’Esquerres per Figueres, C´s i el Partit Popular) que varen ajudar a l’aprovació del pressupost amb les inversions per ells demanades en benefici de la ciutat”.