El festival Ítaca anul·la els concerts previstos a l'Escala els dies 11 i 12 d’abril però oferirà un nou cartell d'actuacions el 3 d’octubre

2020-04-07 13:30

El festival ÍTACA, Cultura i Acció anuncia les cancel·lacions dels concerts previstos de l’ÍTACA L’ESCALA que s’havien de celebrar durant la Setmana Santa al municipi altempordanès: Manel, Ciudad Jara i Lildami (11 d’abril) i El Pot Petit (12 d’abril). Tot i haver treballat de valent durant les últimes setmanes, l’organització no ha pogut trobar dates alternatives per mantenir el cartell,  ja sigui per agenda d’artistes, incompatibilitat d'usos dels espais dels concerts o per coincidència amb altres actes ja programats en altres dates. Davant d’aquest fet, els responsables del festival ja estan treballant, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala, per oferir una nova nit de concerts amb altres artistes que tindrà lloc el 3 d’octubre al municipi.

Així mateix, el festival anuncia el canvi de dates del concert de Macedònia, que havia de tenir lloc el 9 de maig i que finalment se celebrarà el 24 d’octubre a l’Espai Ter. Finalment, ÍTACA informa de l’anul·lació de la VII Pujada al Castell del Montgrí que s’havia de celebrar el 24 de maig. El festival remarca que manté el gruix de la programació prevista pels mesos de juny i juliol i que inclou les actuacions, entre altres, de Caravan Palace, Goran Gregovic, Oques Grasses, Els Amics de les Arts, Ana Tijoux, Lágrimas de Sangre, Andrea Motis, Sanjosex o Itaca Band, entre altres.

Campanya ‘Mantenim la flama d’ÍTACA’

El festival acaba de posar en marxa la campanya ‘Mantenim la flama d’ÍTACA’ en què demana als seus espectadors mantenir les seves entrades per bescanviar-les més endavant amb l’objectiu d’assegurar la viabilitat d’aquest projecte cultural i popular que reivindica la cultura per a tothom. Els usuaris que optin per mantenir les seves entrades rebran com a regal l'ampolla reutilitzable d’alumini que el festival ha produït aquest any en col·laboració amb Empordaigua, empresa especialitzada en l'assessorament, tecnologia i disseny per a la gestió eficient i responsable de l’aigua. Així mateix, el festival ha obert a la seva pàgina web el ‘Mercat d’ÍTACA’ que permet als seus usuaris adquirir l’ampolla reutilitzable o la samarreta de la VII Pujada al Castell del Montgrí. El festival anima als usuaris d’ÍTACA a comprar aquests productes per col·laborar en la continuïtat del festival en futures edicions.