El Festival del Circ marxa a Girona on es farà del 22 al 26 de febrer

2017-07-27 12:00

La setena edició del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or es farà a Girona del 22 al 26 de febrer del 2018. El canvi de localitat serà la novetat més important d’aquesta edició, que s’emmarcarà dins els actes europeus de commemoració dels 250 anys del naixement del circ.

A Girona, les carpes del festival s’emplaçaran al Camp de Mart, a la Devesa. Les 30.000 entrades de l’esdeveniment es posaran a la venda a partir del proper 3 d’agost a través del web www.festivaldelcirc.com. Prèviament els espectadors d’anteriors edicions hauran tingut possibilitat d’adquirir-les de manera preferent.

Algunes de les principals companyies del món del circ ja han confirmat l’aportació a Elefant d’Or 2018 dels seus nous muntatges artístics: el Gran Circ estatal de Rússia, el Circ Nacional de Vietnam o el Circ Nacional de Pyongyang presentaran al Festival les seves noves troupes d’acròbates. En total el Festival oferirà 24 atraccions inèdites a Europa que competiran davant un jurat d'experts internacionals per a aconseguir un dels Elefants dalinians d'or, el guardó que dóna nom al Festival.

A banda del suport institucional de l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la nova edició compta amb el suport de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, i el patrocini d’Ámbito Cultural de El Corte Inglés, la Fundació Valvi i la Fundació Lluís Coromina. El festival l’organitza Circus Arts Foundation.

A la tardor està previst l’acte de presentació oficial del Festival coincidint amb el llançament del seu cartell, del seu nou web i l’anunci de més atraccions convidades a banda d’altres novetats.