El divendres 15 de setembre es presentarà ‘la nova Cate’ en un acte obert a tots els públics

2017-09-12 12:00

La Cate es renova i anunciarà totes les novetats de la temporada el aquest proper divendres 15 de setembre, de s de les 7 de la tarda, a la plaça de l’espai cultural. Partint de la modernització de la imatge corporativa, l’entitat inicia una nova etapa que vindrà marcada per la implicació dels seus socis i les diverses associacions i col·lectius figuerencs que formen part del Viver Cultural (fins ara conegut com l’Hotel d’Entitats). Aquest nou concepte englobarà el conjunt d’entitats que participen i resideixen a l’edifici del centre cultural.


“La Cate es cultura. Tu ets cultura. La Cate ets tu” és el lema de la nova temporada, el qual pretén donar a conèixer l’entitat més enllà de la comarca empordanesa i activar la cultura a partir de la participació activa de l’espectador i la figura del soci.

El divendres 15 de setembre s’explicaran els primers passos a seguir en el funcionament d’aquest nou procés participatiu i es presentaran totes les novetats de la temporada 2017-2018; la nova imatge, la pàgina web renovada i els espectacles de la nova temporada. També s'explicarà com és la nova figura del soci, més participatiu, més actiu i més implicat i es donarà a conèixer el nou viver cultural.

L’esdeveniment del divendres comptarà amb activitats familiars, l’acte oficial de presentació de la nova CATE, un sopar musicat pels artistes empordanesos LaKaste, North State, Pablo Serna i Stela Nur, i una festa final amb la banda local el Trio Calavera i el Dj Adrià Giner.