El Curs de Creació d'Empreses compleix 15 anys a Figueres

2019-10-16 10:30

El passat divendres 11 d'octubre l'Oficina d'Emprenedoria i Empresa de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres va iniciar una nova promoció del Curs de Creació d'Empreses, que enguany compleix quinze anys des de la seva primera edició, per on hi han passat prop de 500 alumnes.

El curs s'imparteix al Centre de Formació Integral Ferran Sunyer i Balaguer, amb sessions cada divendres, de 4 a 8 de la tarda, i els dissabtes, de dos quarts de deu a dos quarts de dues del migdia, fins al 30 de novembre.

La formació s'estructura en tres mòduls diferents que es poden realitzar de forma conjunta o individual, i on s'hi abordaran aspectes generals i jurídics de la creació de noves empreses i la seva fiscalitat i comptabilitat, així com les diferents tècniques de comunicació i màrqueting.

Aquest curs forma part del conjunt de servei que ofereix l'Oficina d'Emprenedoria i Empresa per a la creació, assessorament i formació de noves empreses i joves emprenedors de Figueres, que en els seus 17 anys d'existència ha atès més de 2.500 persones i ha promogut la creació de més de 300 empreses a Figueres.