El Cor Safari torna a Figueres el 25 d'octubre

2018-10-10 09:00

El proper 25 d’octubre 16 joves del Cor Safari vindran de nou a Figueres, per tal d’explicar la seva història amb balls i cançons. El concert forma part de la gira, “Sembrando esperanza”, que comença el 13 d’octubre en el festival Esperanzah. 

El Cor Safari és un projecte que utilitza la música com a plataforma per transmetre un missatge de pau i germanor. El 25 d’octubre, els 16 joves de l'orfenat d'Entebbe (Uganda) que formen part del Cor, tornaran a Figueres amb l'objectiu que obrim les oïdes i els ulls de l’ànima tot el que puguem, i escoltem a aquest fantàstic cor que, amb una fascinant posada en escena, música en directe i molt d’amor i entusiasme, venen a explicar-nos el seu conte.

L'objectiu final d'aquesta gira solidària, que compta amb el suport de diferents col·lectius i entitats, és recollir fons per poder millorar les instal·lacions de l'escola-orfenat a Entebbe (Uganda). 

Les entrades (12 €) les podeu comprar a la mateixa taquilla de l'Auditori el dia 25 d'octubre, o podem reservar-les escrivint a figuerescooperacio@figueres.org.

Imatge de l'actuació a Figueres l'any 2016