El Consell es reuneix amb la Cambra de Comerç per a coordinar accions en favor del teixit empresarial

2020-05-18 17:30

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà s’ha reunit amb la Cambra de Comerç de Girona per a treballar conjuntament per evitar el tancament d’empreses en el marc de la iniciativa #QueCapEmpresaTanqui, que assessora els empresaris per buscar alternatives i evitar tancaments. La iniciativa compartida pel conjunt de cambres catalanes també té com a objectiu impulsar i alinear al territori les accions de suport al teixit productiu davant els efectes de la COVID-19.

La trobada produïda per videoconferència ha servit per adquirir el compromís d’intensificar el diàleg per a coordinar totes les accions que es facin en favor del teixit empresarial.

Segons explica la Cambra de Comerç el paquet de mesures del programa #QueCapEmpresaTanqui inclou una resposta qualificada i personalitzada a les inquietuds de les empreses en els temes més crítics, entre els  que destaquen els problemes de liquiditat, de gestió del personal, de seguretat sanitària, de posicionament de mercat o d’adaptació a noves normatives, entre altres.