El cicle 78 RPM portarà 4 activitats a la Biblioteca de Castelló d'Empúries

2023-11-16 10:30

El projecte 78 RPM, impulsat pel servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, programa vint-i-quatre activitats entre novembre de 2023 i juny de 2024.

Sis biblioteques de diversos municipis de les comarques gironines participen en la iniciativa, un d'ells és Castelló d’Empúries. Els altres són Calonge, Palamós, Sant Feli de Guíxols, Puigcerdà i Ripoll.

Hi participen artistes com Marc Clos (Love of Lesbian), Sergi Carbonell (Txarango), Cala Vento, Mariona Escoda, Cesk Feixas i Roc Casagran, entre d’altres.  

A Castelló d'Empúries hi haurà 4 activitats. La primera serà el 14 de desembre, a les 7 de la tarda, a la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués hi haurà Sessions LP. El duet empordanès Cala Vento comentarà el disc "Bon dia" d’Els Pets.

L'11 de gener Albert Beorlegui parlarà de "Música i cinema. Història de les bandes sonores". L'1 de febrer els Boom Bomm Fighters repassaran "La música jamaicana a l'Empordà". Finalment l'1 de març Albada Blay dedicarà la seva intervenció als "Minimúsics".