El candidat socialista Pere Casellas vol eliminar zona verda d'aparcament a Figueres

2019-05-22 09:00

Eliminar la zona verda d’aparcament imposada pel govern de Marta Felip i Jordi Masquef a la ciutat de Figueres. Aquesta és una de les propostes del candidat del PSC. Per Pere Casellas, la zona verda implantada recentment “suma 600 places d’aparcament i els figuerencs no ens podem permetre eliminar més places d’estacionament gratuït”. A més de tot això, l’alcaldable del PSC té la fórmula per garantir l’aparcament gratuït i il·limitat per als veïns.

Per Casellas, posar ordre a la ciutat també té a veure amb la creació de més aparcaments i en gestionar bé les àrees d’estacionament regulat. El candidat
del PSC a l’Ajuntament de Figueres aposta per reduir el preu de la zona blava; crear més aparcaments dissuassius al perímetre de la ciutat i establir fórmules de pàrquing gratuït de rotació ràpida a través d’aplicacions de control. En el cas dels barris, als veïns també se’ls crearan espais d’estacionamet amb el mateix sistema d’aplicació del control horari.

Una ciutat amable i endreçada genera dinamisme i fluxe de persones, per això cal crear dos nous aparcaments privats a llocs estatrègics. Un seria a la plaça Catalunya i l’altre a la Sala Edison, espai que el PSC defensa per a ubicar-hi unes galeries comercials de qualitat, amb restaurants i un hotel. 

Figueres també necessita un aparcament per a autocaravanes amb tots els serveis, en un espai de fàcil accés des de fora de Figueres i pròxim al centre per per poder-hi accedir a peu o en servei públic.