El 3 d'agost es farà el segon Open Arts Mas d'en Dorra

2013-07-26 15:30

El dissabte 3 d'agost es farà una nova edició de l'Open Art Mas d'en Dorra. Es tarcta d'un mercat i mostra de creació contemporània que tindrà lloc de 18 a 22.30h. Hi participen artistes gironins com Leonard Beard, Carles Bros, Carlo Buergi, Mònica Campdepedrós, Joan Comella, Pilar Farrés, Narcís Gironell, Luis Krauel, Clara Oliveras, Mercè Riba, Carme Sanglas i Sebi Subirós. En aquest mercat hi haurà peces de petit format, gravats, pintures, fotografies i escultures a un preu accessible. A banda, hi hauran activitats paral·leles com la lectura dramatitzada d'HELENA de Iannis Ritsos a càrrec de les actrius Carme Callol i Mercè Managuerra i el concert de jazz a càrrec del Duo Jazz Impressions.

D'altra banda la galeria organitza una altra activitat de producció pròpia i que arriba a la consolidació com és el Cicle de Cinema d'Art, que aquest any aposta per documentals actuals i de contingut més transgresor. El cicle es durà a terme els dies 16, 23 i 30 d'Agost a les 22h i es presentarà "La burbuja del arte contemporaneo", "AiWeiWei: Never Sorry" i "Marina Abramovic: la artista está presente".

Activitats més puntuals tenen lloc a l'Espai Mas d'en Dorra. El dia 7 d'Agost a les 22.00 h, l'era de la galeria acull l'Orquestra de Cambra de l'Empordà. "Espais Sentits" és la gira que porta l'OCE per la província de Girona. Ens oferiran un repertori de música catalana i mediterrània.

En el marc de l'exposició "Obra Recent" de l'artista Joan-Pere Viladecans que té lloc al Mas d'en Dorra fins l'1 de setembre i que es tracta d'una exposició inèdita a la província de Girona, el dissabte 10 d'Agost a les 20h., Enric Tubert, curador de l'exposició i el mateix artista faran una visita comentada per l'exposició i la trajectòria de l'artista.