El sènior femení del CP Jonquerenc guanya el CP Roda de Ter, 6-7

2012-03-19 13:30

Gran partit el que va disputar dissabte el sènior femení del CP Jonquerenc a Roda de Ter. Quan faltaven 8 minuts pel final, el resultat era de 5-5, però les altempordaneses portaven set faltes d'equip. A tres minuts per al final, les locals van aconseguir el 6-5, però només deu segons després les visitants van tornar a empatar. A partir d'aquí, l'emoció va ser ja extrema (les jonquerenques ja portaven 9 faltes d'equip, i la desena es penalitza amb una falta directa), i va tocar sostre a l'últim minut de joc. Quan faltaven 35'' per al final, les jonquerenques -que no havien anat per davant en el marcador en cap moment- van aconseguir el 6-7. I quan semblava que tot ja estava, a dos segons, van fer la desena falta d'equip. La portera del Jonquerenc, però, va aconseguir aturar la bola fins que l'àrbitre va xiular el final.

I també va ser molt emocionant el derbi altempordanès de la jornada, entre el prebenjamí B del Jonquerenc i l'equip de l'AMPA Carme Guash de Figueres. L'encontre va ser d'allò més ajustat, i els dos equips van sortir a donar-ho tot a la pista, amb un resultat final de 1-3. Pel que fa al prebenjamí A, que milita a la lliga preferent, també es va imposar al Palafrugell a per 3-1.

D'altra banda, el sènior masculí va disputar un dels millors partits de la temporada, però no va poder derrotar un Salt que té el que probablement és el porter més bo de la categoria. Els altempordanesos van rematar a la porteria visitant desenes de vegades, però la gran actuació del porter saltenc els va impedir materialitzar les ocasions. Els saltencs, en canvi, van poder aprofitar les poques ocasions de què van disposar. Quan faltaven cinc minuts pel final, un gran xut de mig camp va permetre als locals aconseguir el segon gol i arribar al descans amb un 2-3 al marcador. A la represa, però, malgrat que el domini va seguir sent cent per cent altempordanès, el porter del gironès va mantenir la seva bona actuació, amb un resultat final de 2-5. Per últim, el benjamí va caure contra el Palafrugell (3-7), i el partit de l'aleví es va suspendre per lesió del porter.