El sènior femení del CP Jonquerenc guanya contundentment el Manresa, per 2-8

2012-04-02 13:30

Gran partit el que va disputar dissabte l'equip sènior femení del CP Jonquerenc a Manresa. Les altempordaneses s'enfrontaven a una de les rivals més directes. Tot i jugar de visitants, les noies de la Jonquera van demostrar des del primer moment que sortien a donar-ho tot, i això els va permetre dominar les seves rivals. Al descans, el resultat ja era d'1-3, però el marcador no demostrava el reguitzell d'oportunitats que havien tingut les jonquerenques, i que no van poder materialitzar. A la represa, les visitants van seguir pressionant les seves rivals i, un darrera l'altre, van aconseguir marcar cinc gols més; mentre que només en van encaixar un (2-8). Pel que fa al sènior masculí, jugava a casa contra el Breda. Van començar mostrant un molt bon joc, i això els va permetre avançar-se en el marcador, i a la mitja part anaven 2-0. Però després del descans la tònica del partit es va invertir, i els bredencs van agafar el domini del joc. I finalment, tot i que per la mínima, el marcador es va acabar decantant pels visitants (3-4).  Per últim, el prebenjamí B tampoc va tenir gaire sort contra un Palafrugell que, en les dues primeres parts, va dominar el partit. A la tercera part, però, el nivell d'ambdós equips va ser molt més igualat i, malgrat que anessin gairebé tota la part perdent, quan faltava un minut per al final els jonquerencs van anotar l'1-1. Així, el resultat global del partit va ser d'1-3.