El guitarrista Max Sunyer actuarà a Cadaqués el dia 7

2012-04-03 19:30

La Societat l'Amistat de Cadaqués organitza el proper dissabte 7 d'abril, a les 11 de la nit, el concert de jazz fusió Max Sunyer a tres cantons. L'actuació, d'entrada gratuïta, se celebrarà a la Sala (a la carretera de Portlligat). És la primera ocasió que aquest reconegut guitarrista i compositor català actua al municipi altempordanès i ho farà acompanyat dels músics Toni Traus i Agustí Borrell.

Max Sunyer ha format part de grups de rock de referència a Catalunya, com ara Vértice o Tapiman. Més tard, va passar a ser membre de Kroners, conjunt que acompanyava a Tony Ronald i que després es transformaria en el grup Iceberg. El 1999, va fundar el grup Guitarras Mestizas, amb el que ha gravat dos CD dobles. Es tracta d'un quintet de guitarres que es dedica a diversos estils musicals: jazz, blues, flamenc, heavy i altres estils de rock.

El concert de Max Sunyer a tres cantons s’enmarca dins les activitats organitzades per l’entitat per aquesta Setmana Santa, entre les quals hi ha l’exposició #iPhonesia, surreal Edition (fotografia d’Iphone) de Julio Estrela al Casino.