Dos empordanesos engeguen el servei d’acompanyament online a les famílies Parentalis

2017-05-31 17:00

Els empordanesos Lourdes Iglesias i Joan Molinet han posat en marxa el servei d’assessorament familiar a distància de Parentalis, una plataforma online adreçada a les famílies i impulsada per Suara Cooperativa.

Aquest servei, totalment confidencial i privat, ofereix consultes a través de telèfon i de videoconferència amb l’objectiu de brindar suport en els conflictes i les petites disputes que formen part del dia a dia de la família i de la seva convivència.

El projecte neix per donar resposta a aquelles famílies que tenen dubtes en l’educació dels fills i filles, que volen millorar les relacions familiars, resoldre els conflictes, millorar la comunicació i la comprensió dels fills i filles, rebaixar el neguit que mares, pares i fills poden patir, conèixer noves maneres d’enfocar les rebequeries o de posar límits, i tenir noves eines per saber reaccionar davant situacions imprevistes.

“Davant aquestes situacions, no existeix cap recepta que solucioni les dificultats familiars -apunta Joan Molinet, terapeuta familiar, educador social i responsable del projecte-, sinó que cada família és única i a cada família li funciona alguna cosa diferent. El servei d’assessorament familiar de Parentalis neix per ajudar cada família a trobar noves possibilitats i maneres de fer en la criança dels seus fills i filles, utilitzant els recursos i habilitats que la pròpia família ja té però dels que, en ocasions, no n’és conscient”.

És natural que en la criança puguin aparèixer necessitats i preocupacions diverses. L’assessorament de Parentalis pretén poder oferir propostes o recursos educatius per ajudar a afrontar els petits reptes de la criança. Posa les noves tecnologies al servei de la pedagogia, l'educació social i la teràpia familiar. Un equip d’experts us escoltaran i us acompanyaran des de la professionalitat, el respecte i la confiança,  per oferir-vos una atenció individualitzada.

Parentalis és una plataforma online impulsada per Suara Cooperativa i adreçada a famílies amb infants d’entre 0 i 5 anys. La plataforma ofereix accés a un servei d’assessorament familiar a distància, així com a una amplia selecció de continguts sobre educació i criança redactats per professionals de Suara Cooperativa i pensats per donar resposta als dubtes i les preguntes que sorgeixen en una família amb l’arribada d’un nou membre.