Detingut in fraganti un jove quan fugia de perpetrar un robatori en un apartament de Roses

2017-05-10 17:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Alt Empordà - Roses van detenir el dia 6, a Roses, un home de 27 anys, nacionalitat marroquina i veí de la mateixa població, com a presumpte autor d’un robatori amb força.

La nit del 6 de maig agents de la comissaria de Roses, que estaven realitzant tasques de seguretat ciutadana en servei de paisà, van ser requerits per un testimoni que els alertava que s’estava robant en una casa del carrer Bernat Metge de la població de Roses.

En arribar al lloc dels fets els mossos van constatar que la planta baixa de l’habitatge, un apartament, tenia una finestra oberta i el vidre trencat. En aquell precís moment els agents van sentir un soroll que provenia del lateral de l’apartament. De seguida van veure com un home volia sortir sigil·losament del jardí.

Els mossos el van requerir per tal que s’aturés però l’home, que va fugir, va ser interceptat i detingut a les immediacions de la finca, amagat entre el fang i les canyes d’una riera.

Els mossos van recuperar tres rellotges, unes ulleres de sol i un aparell electrònic, objectes que el detingut tenia amagats a l’interior de la seva jaqueta i al vehicle que tenia estacionat prop de la casa violentada.

El detingut, que té múltiples antecedents per fets similars, va passar el dia 7 de maig a disposició de Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va de decretar el seu ingrés a presó.