Detingut un home a Figueres per robatoris amb violència i intimidació a benzineres de Cabanelles i l'Escala

2011-03-18 17:00

Efectius de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Figueres i Roses van detenir el dia 14 de març Tayeb S, de 30 anys, veí de la mateixa localitat, com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació.

El primer fet, va tenir lloc el passat 24 de desembre de 2010 en una benzinera de Cabanelles. A primera hora del matí un home va entrar a l’establiment i, mostrant un ganivet i sota amenaces, va exigir els diners de la caixa al treballador que es trobava darrere del mostrador. Es va endur uns 300 euros i va fugir en un cotxe. El segon fet es va produir el 5 de febrer, en una altra benzinera de la població de l’Escala, quan passades les vuit del vespre un home va entrar a l’establiment i, actuant amb el mateix modus operandi, va sostreure uns 600 euros i es va donar a la fugida amb un vehicle.

Les unitats d’investigació de Figueres i Roses van començar a fer les gestions policials per tal de resoldre els casos. En un primer moment, ja es va constatar que els fets els havia dut a terme la mateixa persona. Posteriorment, les indagacions van portar els agents a localitzar, identificar i detenir Tayeb S a Figueres, com a presumpte autor dels dos fets.

Entre els robatoris de les benzineres de Cabanelles i l’Escala, Tayeb S. ja va ser detingut pels mossos de Figueres per un altre robatori amb violència i intimidació produït el 8 de gener de 2011 en un bar d’aquesta població. Cap a dos quarts d’onze de la nit, un home va intimidar i amenaçar una treballadora del local, es va endur la recaptació de la caixa i va marxar, amb un cotxe que tenia estacionat a l’entrada del local. Tayeb S. va ser detingut l’11 de febrer de 2011 pels mossos de Figueres, com a presumpte autor d’aquest fet. Després de declarar davant l’autoritat judicial, el jutge en va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.

Tayeb S., a qui consten antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia el dia 15 de març, per aquests dos robatoris amb violència i intimidació a les dues benzineres, i va decretar la seva llibertat amb càrrecs.