Detenen un home sense permís de conduir que havia donat una taxa penal a l'AP-7 a Garrigàs

2019-03-25 17:00

Ahir diumenge Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar penalment un home de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Taradell (Osona), com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària; per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i sense haver obtingut mai el permís de conduir. 

Els fets van passar cap un quart d’onze del matí, al punt quilomètric 35 de l’AP-7, al terme municipal de Garrigàs, quan es va alertar que el conductor d’un turisme que havia accedit a l’àrea de servei no estaria en condicions de conduir. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos van localitzar al conductor quan volia tornar a agafar el cotxe per incorporar-se novament a l’autopista. 

Després d’identificar-lo, els mossos van veure que no disposava de cap permís de conduir i en veure els símptomes que presentava li van fer la prova d’alcoholèmia. L’home va donar un resultat positiu de 0.79 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, més de cinc vegades per sobre del límit màxim permès en aquests casos, que és de 0.15 mg/l. Per aquest motiu, se li van imputar dos delictes contra la seguretat viària. 

El denunciat, que no tenia antecedents, va quedar citat i compareixerà davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan sigui requerit.