Detenen un home que va saquejar 6 cotxes en una nit a Roses

2017-07-27 16:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses, van detenir el dia 25 de juliol, un home, de 28 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Roses, com a presumpte autor de sis delictes de robatori a interior de vehicle.

Els fets van ocórrer la nit del dia 21 al 22 de juliol, a un pàrquing comunitari del carrer Ponent de Roses, on diversos vehicles van ser saquejats. Els mossos, quan van tenir coneixement del fets, van adreçar-se a fer comprovacions i van veure que fins a sis vehicles havien estat afectats.

De dins dels cotxes, els lladres es van endur càmeres de fotografiar, diners, roba diversa, un ordinador portàtil, 3 telèfons mòbils, un lector de DVD i diverses ulleres de sol.

Els agents ràpidament van iniciar una investigació per tal d’identificar l’autor dels fets. Després d’estudiar diferents indicis els mossos van veure que només es tractava d’una persona i que aquesta podria ser un veí de l’edifici.

El dia 25 de juliol, els agents van identificar l’home i el van detenir com a presumpte autor dels fets. A més els policies van veure que el jove tenia dues ordres de detenció i ingrés a presó dictades per dos jutjats de Getafe i Madrid.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 26 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.