Detenen un home que va endur-se més de 100 ulleres i diners d'una òptica del carrer Rutlla de Figueres

2021-04-13 17:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el diumenge 11 d’abril un home de 26 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en una òptica del carrer de la Rutlla.

Aquell dia, cap a dos quarts de vuit del matí, els mossos van tenir coneixement que hi havia un home creant aldarulls en un forn de pa situat al carrer Salines de Figueres. En arribar al lloc, els mossos van detectar que el sospitós, en veure’ls, s’intentava amagar davant la presència policial.

Els agents el van aturar i van comprovar que duia quatre bosses amb 128 ulleres amb l’alarma posada, 32 samarretes, 3 barrets i 5 telèfons mòbils. En l’escorcoll també li van localitzar una quantitat elevada de diners, més de 6.800 euros. A més, van observar presentava talls diversos a les cames i el colze.

Immediatament, van fer una recerca per la zona i van localitzar l'òptica del carrer de la Rutlla que tenia els vidres trencats amb restes de sang i l’interior tot regirat. Per aquest motiu, els agents van detenir l’home com a presumpte autor del robatori amb força de l’òptica.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el mateix dia 11 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.