Detenen un conductor que multiplicava per quatre la taxa permesa d'alcohol a la sang

2014-01-12 13:30

Segons s'ha informat aquest diumenge, Agents de la Policia de la Generalitat Mossos d’Esquadra del sector de tràsnit de Figueres van detenir el dia 5 de gener a la N-II un home, de 48 anys, de nacionalitat francesa i veí de Plaisance-du-Touch (França), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van passar pels volts de les quatre de la matinada del mateix dia, a la carretera N-II dins del terme municipal de Capmany. Al punt quilomètric 768.5 una patrulla va aturar un vehicle que, de manera continuada, circulava sense respectar una línia contínua.

Al dirigir-se al conductor, els agents van observar que presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques, per la qual cosa li van realitzar la prova d’alcoholèmia. L’home va donar un resultat positiu d’1.09 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, més de quatre vegades per sobre del màxim permès que és de 0.25 mg/l.

Per aquest motiu, els policies van detenir el conductor per un delicte relatiu al trànsit.

El detingut va passar el 6 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat.