Detenen tres persones que van colpejar a una parella i els van robar els telèfons al carrer Sant Pau de Figueres

2016-11-04 15:00

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres, van detenir el dia 2 de novembre, dos homes de 43 i 24 anys, de nacionalitat romanesa i un dona de 26 anys i nacionalitat búlgara, tots ells sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència.

Els fets van passar la nit del dia 1 al 2 de novembre al carrer Sant Pau de Figueres, on un home i una dona estaven caminant i van ser abordats per tres persones, dos homes i una dona que, després de colpejar-los els van robar els telèfons mòbils.

La parella va denunciar els fets i van ser atesos a l’Hospital de Figueres de les lesions sofertes. Per la seva banda, els mossos, van alertar a les patrulles del fet i, finalment el matí del dia 2 de novembre, van localitzar els tres autors dels fets, a la zona de l’estació de tren.

Els agents van identificar aquestes persones i, a la butxaca d’una d’elles, van localitzar un dels telèfons mòbils sostrets. Davant les evidències, les tres persones van ser detingudes com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els detinguts, dels quals un té d’ells té antecedents, van passar el dia 3 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual els va deixar en llibertat amb càrrecs.