Detenen tres homes per robar gasoil de camions en una àrea de l'AP-7

2015-10-01 13:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de la comissaria de Figueres, van detenir el dia 28 de setembre, tres homes, entre 32 i 35 anys, tots de nacionalitat romanesa i sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un robatori amb força.

A quarts de quatre de la matinada del dia 28 de setembre, una patrulla estava realitzant patrullatge preventiu a l’AP-7, quan van veure un home entre uns camions en l’àrea de servei del punt quilomètric 35 del municipi de  Garrigàs.

La dotació policial va identificar a un home que anava molt brut i desprenia una forta olor de gasoil. Entre la roba se li va trobar un parell de guants de làtex i una llanterna.

No molt lluny, una altre patrulla va localitzar dos homes amagats darrera un camió que estava estacionat en la mateixa àrea de servei. Un d’ells es va identificar com a conductor del camió.

Sota la lona d’aquell camió, els mossos van localitzar una bomba per extreure gasoil. Al terra hi havia una taca de gasoil que provenia de l’interior de la lona fins a un tap d’un altre dipòsit de gasoil trencada.

La policia va despertar el conductor del camió forçat. El conductor va manifestar als agents que el seu dipòsit havia d’estar pràcticament ple ja que l’havia omplert feia pocs quilòmetres i que en aquell moment li marcava buit. El camioner va presentar un tiquet de compra per valor de 571.87 euros.

Davant les evidències, la patrulla va detenir a les tres persones com a presumptes autor d’un robatori amb força. 

Els detinguts, van ser citats per presentar-se davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.