Detenen quatre joves francesos a Roses amb més de 16 quilos d'haixix

2018-07-24 19:00

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra van detenir el dia 22 de juliol, quatre joves d’entre 19 i 27 anys, de nacionalitat francesa amb domicilis desconeguts, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van succeir cap dos quarts de quatre de la matinada del dia 22 de juliol al carrer Bernat Metge de Roses on, els agents van ser alertats ja que hi hauria quatre persones que voldrien robar a l’interior d’un vehicle.

Quan els policies van arribar al lloc dels fets van identificar quatre joves i van veure com un d’ells llençava un objecte a terra. Els agents van recollir una clau d’un turisme que van localitzar estacionat al mateix carrer. 

En l’escorcoll dels joves els mossos els van localitzar 3.700 euros en efectiu i tres telèfons mòbils. Respecte el vehicle van localitzar, al maleter, una bossa d’escombraries verda i una bossa d’esport negre. Al seu interior hi havia diverses bosses precintades amb la inscripció d’1 kg. a cada bossa. En total els agents van intervenir 16.5 quilos d’haixix. Per aquest motiu es van detenir les quatre persones com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Tots els detinguts, alguns d’ells amb  antecedents, han passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.