Detenen la presumpta autora de l'incendi que va cremar cinc cotxes a la Marca de l'Ham

2016-03-24 16:00

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Empordà van detenir el dia 16 de març, a Figueres, una dona de 38 anys, nacionalitat espanyola i veïna de la ciutat, com a presumpta autora d’un delicte de danys i un delicte d’amenaces.

La matinada del 13 de març, pels volts de les quatre del matí, els Mossos van rebre l’avís d’adreçar-se al carrer Aquari de la població de Figueres, ja que diversos vehicles estacionats estaven cremant.

Quan van arribar al lloc, els agents van constatar que cinc turismes estaven cremant. Un d’ells, on es va originar el foc, va resultar totalment calcinat i els restants van resultar amb danys importants.

Un cop els bombers van apagar el foc, els mossos van obrir una investigació que els va portar a identificar qui era la presumpta responsable dels danys. Tot apunta que la dona va calar foc al cotxe d’un familiar i l’incendi va afectar la resta de vehicles. També se la va detenir per amenaces al mateix familiar.

La detinguda, amb antecedents, va passar el dia 17 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Imatge: Jordi Herrera