Detenen dos joves, un d'ells menor, per robar en un domicili i intentar-ho en un altre a Sant Miquel de Fluvià

2017-11-15 17:00

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses van detenir el 13 de novembre, un home, de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Coloma de Farners (La Selva), i un menor d’edat, com a presumptes autors de dos robatoris amb força, un d’ells en grau de temptativa.
 
Sobre dos quarts de dotze del migdia del 13 de novembre, els mossos van saber que un matrimoni havia sorprès a dos persones a l’interior del seu domicili a la població de Sant Miquel de Fluvià. En ser descoberts, els lladres van fugir i van aconseguir sostreure diversos objectes, rellotges i joies.
 
Paral·lelament, sobre quarts d’onze del mateix dia, els mossos van saber que també s’havia produït una temptativa de robatori interior de domicili en un altre carrer de la mateixa població.
 
Una patrulla de paisà que estava fent recerca dels possibles autors dels fets va localitzar a l’andana de l’estació de tren del municipi, a dos joves que corresponien amb la descripció dels lladres.
 
Un d’ells presentava una ferida recent al colze que presumptament se l’hauria fet al caure durant la seva fugida en ser descoberts pels propietaris del pis.
 
Entre les travesses on estaven asseguts els dos nois es van trobar uns guants de cotó i una motxilla amb quatre rellotges, un moneder, un joier i unes tenalles, entre altres objectes.
 
Davant les evidències, els mossos van detenir els joves com a presumptes autors de dos delicte contra el patrimoni, un d’ells en grau de temptativa.
 
El menor detingut va ser lliurat als seus tutors legals i va ser citat per presentar-se davant la Fiscalia de Menors de Girona.
 
El detingut, amb diversos antecedents, va passar el dia 14 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual  en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.