Detenen a Vila-sacra tres homes que van robar en diferents establiments de restauració de l'Alt Empordà

2018-01-09 13:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de les comissaries de Roses i Figueres van detenir el passat 6 de gener, a Vila-Sacra, tres homes, d’entre 18 i 25 anys, de nacionalitat espanyola i veïns del Prat del Llobregat, Blanes i Barcelona, com a presumptes autors de tres robatoris amb força, furt i falsificació de document públic.

El dia 6 de gener, al voltant de les 3 de la matinada, els mossos van saber que s’havien produït tres robatoris amb força, en pocs minuts de diferència, en diferents establiments de restauració de les poblacions de l’Armentera, Sant Pere Pescador i Castelló d’Empúries.

Amb aquesta informació, els agents van iniciar la recerca d’un vehicle que havien vist per la zona i que coincidia plenament amb el dels autors dels robatoris.

El turisme, ocupat per quatre persones, va fugir a gran velocitat per la carretera C-260, realitzant maniobres irregulars i posant en perill alguns usuaris de la via. Finalment, el vehicle va ser aturat per una patrulla policial al terme de Vila-sacra. En el moment en què els ocupants del cotxe van veure que no podien prosseguir la marxa van intentar fugir a peu. Tot i això, els mossos van aconseguir detenir a tres d’ells.

Els agents van comprovar que els detinguts duien una motxilla amb brides, capses de plàstic, llevataps, licors i monedes, entre altres objectes, que acabaven de sostreure de l’interior dels tres establiments. A més, es va comprovar que el vehicle, propietat d’un dels detinguts, duia unes plaques de matrícula sostretes el mateix 6 de gener a la població de Llagostera.

Els detinguts va passar ahir dilluns a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.