Detenen a Torroella de Montgrí dos veïns de l'Alt Empordà que s'havien saltat el confinament i portaven 11 quilos de marihuana al vehicle

2020-05-09 13:30

La Policia Local de Torroella de Montgrí ha detingut aquesta matinada dues persones (J.L.P.P. un home de 51 anys i J.F.S, una dona de 39 anys, veïns de l'Alt Empordà) que han estat sorpresos amb més d'11 quilos de cabdells de marihuana ocults en el maleter del seu vehicle. La detenció i incautació s'ha fet al barri de Fora Portal, de Torroella de Montgrí, durant un dels molts controls preventius que realitza el cos policial per garantir el compliment de las mesures de confinament.

L'actuació ha tingut lloc al voltant de les 00:10, quan una patrulla ha aturat un vehicle en el qual viatjaven dues persones. En demanar-los la documentació i els motius del desplaçament, han respost amb frases incongruents i contradictòries entre sí. Els agents, a més, han comprovat una olor molt intensa, cada vegada més forta, que procedia de l’interior del vehicle. Per aquest motiu, han demanat al conductor que obrís el maleter. En el seu interior han pogut comprovar que entre eines de construcció, hi havia tres bosses industrials de plàstic negres d'on es desprenia una forta olor característica de la marihuana. En obrir les bosses, han comprovat que estaven plenes de cabdells de marihuana, per la qual cosa han procedit a detenir les dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública.

La patrulla, un cop finalitzat el servei, ha lliurat els detinguts i la substància intervinguda als Mossos d'Esquadra perquè siguin traslladats a la comissaria i passin a disposició del Jutjat d’Instrucció de la Bisbal d’Empordà.

Foto: Ajuntament Torroella de Montgrí