Detenen a Roses un conductor francès per quadruplicar la taxa d’alcohol màxima

2015-05-14 15:00

Agents de la Policia de la Generalitat –  Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, sector de Figueres, van detenir el passat 9 de maig, un home de 25 anys, de nacionalitat francesa i veí de Montgeron (França), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.

Els fets van passar cap a tres quarts de quatre de la matinada del mateix dia, en un control que els mossos d’esquadra havien establert a la carretera C-260, al seu punt quilomètric 41.5, al terme municipal de Roses.

Els agents van aturar un vehicle que circulava sentit Roses i van observar que el conductor del vehicle presentava signes evidents d’anar sota la influència de begudes alcohòliques.

En fer la prova d’alcoholèmia a l’home, aquest va donar un resultat positiu d’1.10 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, més de quatre vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0.25 mg/l.

Per tot això, els mossos van detenir el conductor del turisme com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i li van immobilitzar el vehicle.

El detingut, que no té antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.