Detenen a Pont de Molins un conductor que mai no havia tingut carnet

2015-07-14 13:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir els dies 8 i 9 de juliol, tres homes de nacionalitat armènia i francesa veïns de Perpinyà, Argeles-Sur-Mer i Bourges, com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat del trànsit.

El primer dels fets va ocórrer a quarts d’una del migdia del dia 8 de juliol, quan els mossos van ser requerits per una dotació de la Policia Nacional per tal d’adreçar-se a la N-II, punt quilomètric 762 de la població Pont de Molins, ja que havien aturat un conductor que no presentava permís de conduir.

Una patrulla es va adreçar i va comprovar que el conductor no havia obtingut mai el permís de conduir. Per aquest motiu, els mossos el va detenir per un delicte contra la seguretat del trànsit.

El segon i el tercer fet van passar a quarts d’una de la matinada del dia 9, durant un control d’alcoholèmia que s’havia muntat al punt quilomètric 774.4 de la carretera de N-II, dins el terme municipal de la Jonquera. Durant el dispositiu van aturar a dos vehicles, els conductors dels quals van donar positiu en la prova d’alcoholèmia.

Un dels conductors va donar 0.95 mg/l i l’altre 0.70 mg/l en aire expirat. Atès a l’alta taxa d’alcohol els agents van detenir els dos homes per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Els detinguts,  van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres que els va deixar en llibertat amb càrrecs.