Delpuerto estrenarà 'Mil rarezas' el 8 d'abril

2021-03-31 12:00

El pròxim 8 d’abril Delpuerto presenta el seu nou single i videoclip “Mil rarezas”, tema que forma part del seu últim àlbum “Todo Puede Ser”.

En paraules de l’artista, "Mil rarezas" parla de com és cadascú, també de les nostres rareses, que ens defineixen i ens fan especials i únics. I de lo important que és  compartir-les i permetre’ns ser nosaltres mateixos.

Totes les cançons que composen aquest nou treball són les més sinceres que ha escrit fins ara, “neixen de vivències personals, d’emocions i sentiments viscuts en diferents situacions i que han fet que m’adoni de que tot pot ser. Qui s’imaginava fa un any enrere la situació que estem vivint ara mateix” diu Alberto Del Puerto.

Els temes del nou àlbum tracten de temes molt diversos però tenen un missatge final comú. "S’ha trobat una identitat amb un segell personal i positiu. Un missatge quees resumeix amb el títol d'aquest darrer treball, “Todo puede ser”.

El projecte Delpuerto, evoluciona constantment, vol ser un concepte: una sonoritat, un equip i l’energia que aquest desprèn. L’EP es construeix amb una base de rock i es fusiona, amb ambientacions i sons d’altres dècades i de l’actualitat.

El tema "Mil Rarezas" ha estat enregistrat pel productor Jordi Cristau als estudis MusicLan d’Avinyonet de Puigventòs i el videoclip ha sigut realitzat, dirigit i produït per The Jump Productions de Vilafant.