Daniel Ferrer publica 'Escolta, Samuel, que una veu et crida!'

2019-01-07 09:00

El filòleg i escriptor Daniel Ferrer ha publicat recentment un nou llibre per a nens en què s'explica Samuel, un dels profetes de l'Antic Testament. Aquest llibre, titulat Escolta, Samuel, que una veu et crida!, està adreçat a nens i nenes d'entre 6 i 9 anys i ha estat il·lustrat per Laura Puquet, que ja ha col·laborat amb Daniel Ferrer en unes quantes ocasions. 

El llibre, publicat per l'editorial CPL (Centre de Pastoral Litúrgica), de Claret, té 28 pàgines. Una mestra, la Bruna, s'adona que un dels seus alumnes, en Roger, és molt mogut, i decideix escriure-li una carta, com si aquesta carta fos escrita pel profeta Samuel. En aquesta carta, Samuel explica a en Roger qui va ser i com hauria de comportar-se: aprenent a escoltar. 

Daniel Ferrer, que actualment és professor de comunicació al Centre de Formació d'Adults (CFA) Tramuntana, ha estat treballant intensament en el text d'aquest llibre durant els darrers mesos, en estreta col·laboració amb Laura Puquet: "la Laura m'entén molt bé quan escric", explica Ferrer, "ja que el que jo tinc al cap ella ho posa sobre el paper; jo no haig d'explicar-li gaire res, em llegeix el pensament". 

El llibre Escolta, Samuel, que una veu et crida!, també ha estat traduït al castellà, ja que, tal com explica Daniel Ferrer, aquests llibres són molt llegits als països sud-americans. 

Aquesta és la tercera vegada que Daniel Ferrer i Laura Puquet han treballat junts en un projecte, després d'Els amics d'en Dalinet (2004) i Jesús, a casa a sopar! (2014).