Dance Me presenta 'Els meus records' els dies 7 i 8 al Jardí de Figueres

2014-06-01 21:00

El Centre de Dansa de Sonia Navarro, Dance Me Figueres, celebrarà el proper 7 i 8 de juny al Teatre Jardí de Figueres el seu quart festival sota el títol "Els meus records". Després de l'èxit del festival anterior, "MTV Awards", en què es van exhaurir totes les entrades d'ambdues funcions, l'edició d'enguany evoluciona i presenta un nou format i concepte d'espectacle. 

El centre oferirà, en dues funcions idèntiques, les actuacions de tots els alumnes i professors de l'escola, que realitzaran coreografies de diversos estils com hip hop, ragga/dancehall, new style o commercial house/dance. Com a novetat destacada, en l'edició d'aaquest any es podran veure dos nous estils: el breakdance i el ballet clàssic, a càrrec d'Artis... i Joana Cristina, respectivament, dues modalitats que es van incorporar a l'oferta de l'escola a l'inici d'aquest curs. 

La directora del centre, Sonia Navarro, que es mostra "molt contenta amb el treball que estan fent tots els alumnes i l'equip professors, i molt agraïda per l'esforç que fan totes les famílies", no vol revelar masses detalls del quart festival Dance Me. Tot i això, afirma que, tal com indica el nom de l'espectacle, la temàtica girarà entorn els records d'un noi.  

Les dues funcions, tant dissabte 7 com diumenge 8 de juny, començaran a les 6 de la tarda. Les entrades pel festival s'estan adquirint a molt bon ritme des de divendres passat.