Dance Me ha actuat al Reggaeton Winter Festival al Palau Sant Jordi de Barcelona

2019-10-14 09:00

Dance Me Figueres, l’escola de dansa de Sonia Navarro, ha participat aquest diumenge al RBF Reggaeton Winter Festival al Palau Sant Jordi de Barcelona, l’espectacle de cultura urbana més important del moment, juntament amb el grup Akademics Dance Crew. Un grup de 30 ballarins i ballarines han ofert una exhibició de dansa urbana davant de més de 17.000 persones, en un escenari on han actuat alguns dels cantants de moda del panorama urbà actual com Anuel, Justin Quiles o Lenny Tavarez. 

Es tractava d’una de les grans cites de la temporada del projecte Reggaeton Beach Festival que aquest hivern se celebra a diferents ciutats espanyoles. Després de passar per Saragossa i València, Barcelona ha acollit el show de més de 5 hores amb els millors temes de reggaeton.

L’actuació de Dance Me Figueres al Palau Sant Jordi s’emmarca en els actes de celebració del 10è aniversari DME, per al qual l’equip de l’escola ha preparat una intensa i sorprenent programació, amb l’objectiu de fer sentir els seus alumnes més especials que mai.