Crosby Firth del Club Natació Figueres es proclama campió de Catalunya aleví de 400 estils

2019-02-06 19:30

Pletòric cap de setmana del Club Natació Figueres a la piscina de Lloret de Mar on es van disputar els Campionats de Catalunya Aleví del 1 al 4 de febrer. El club va estar representat per Crosby Firth Asensio, Laia Casellas, Alba Ribera i amb l'acompanyant en els relleus per Maria Rodeja i Ingrid Romero.

Gran actuació de Crosby Firth que es va proclamar campió de Catalunya en la prova d'400 estils, 3a posició en la prova de 200 esquena i aconseguint tres diplomes.

Laia Casellas continua amb la seva progressió nedant 4 proves i rebaixant les seves marques personals aconseguit una meritòria 9a posició en 800 lliures.

També ha estat el primer campionat de l’Alba Ribera en categoria aleví, demostrant una gran força i superació millorant les marques personals considerablement, quedant en 18a posició en 200 esquena.

Els relleus van ser nedats per Laia Casellas, Alba Ribera, Ingrid Romero i Maria Rodeja i van aconseguir una 15a posició en (4x100,75,50,25) lliure.