Convoquen un Duel de Guitarres per a la Festa Major de Roses

2014-06-10 11:30

L’escenari de barraques de la Festa Major de Roses acollirà aquest any la 1a edició del Duel de Guitarres. Aquest concurs destinat a guitarristes de tots els nivells i estils, constarà d’una batalla musical que enfrontarà als diferents guitarristes participants en duels d’un contra un amb la seva guitarra i els efectes de so que vulguin.

El Duel de Guitarres es dividirà en dues fases: la primera, serà en línia; i, la segona, serà pròpiament la competició a l’escenari de la Festa Major. Tots aquells que vulguin participar al concurs hauran de gravar un vídeo de màxim 1 minut de durada improvisant un solo, fent servir una base o no, i enviar-ho als organitzadors a la web www.dueldeguitarres.cat

Aquests vídeos es penjaran en aquesta pàgina web i els 8 més votats seran els que participaran al Duel de guitarres on hauran de superar les diferents rondes fins arribar a la final.

El concurs comptarà amb un jurat format pels músics rosincs Terry Patrick Ryan i Pablo Guirao, el guitarrista del grup de Figueres [MUTE] Ernest Cortada, i el cantant dels gironins Morphium Alex Bace, que seran els encarregats de valorar les actuacions dels participants.

Participar al 1r Duel de Guitarres és gratuït, però l’organització vol donar al concurs un caire benèfic. La competició es fa sense cap mena d’ànim de lucre per part dels organitzadors, dels esponsors o dels col·laboradors,  i per tant, només es demanarà als concursants i al públic que vingui el dia del concurs, que en la mesura del possible i, de forma voluntària, col·laborin amb l’Associació Tramuntanets fent una aportació econòmica.

Els vídeos es poden enviar fins al 17 de juliol a l’adreça dueldeguitarres@gmail.com