Comerç Figueres s'adhereix al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

2014-10-30 09:49

Comerç Figueres Associació va oficialitzar el passat 27 d’octubre del 2014 la seva adhesió al Pacte Nacional pel Dret a Decidir a través del web www.dretadecidir.cat . Aquesta adhesió ha respost a una petició que diferents associats de Comerç Figueres Associació van fer durant l’Assemblea General del 2014. Una petició que demanava un posicionament a l’entitat per un tema de rellevància social un cop realitzada l’enquesta a tots els associats i fet el recompte de les seves respostes.

Comerç Figueres s’ha adherit després que l’enquesta realitzada als més de 300 associats ha tingut una participació del 85%. Els resultats favorables a un posicionament pro dret a decidir han estat de pràcticament el 80%, juntament amb un 13% de indecisos i un 7% de respostes contràries al posicionament.

L’entitat considera que cal donar resposta a les peticions de l’Assemblea i dels associats i com a resultat del compromís de l’Assemblea s’ha dut a terme aquesta enquesta i el corresponent posicionament per un tema de país en un moment històric.